2023 01 25 wlokniarz karnet

Wszystkich członków NSZZ „Solidarność” informujemy, że 25 stycznia 2023 r. została zawarta umowa o współpracy pomiędzy Regionem Częstochowskim z zarządem klubu Włókniarz Częstochowa S.A., w efekcie związkowcy mogą nabyć karnet na sezon 2023 w specjalnej promocyjnej kwocie 240,00 zł.

Przedmiotem umowy o wzajemnej współpracy w sezonie żużlowym 2023 (Region zyskał zaszczytne miano „Partnera Klubu”) jest m.in. możliwość zakupu karnetów przez związkowców Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” w specjalnej promocyjnej kwocie 240,00 zł brutto (cena regularna zaczyna się od 280,00 zł). Zakup karnetów w promocyjnej cenie jest możliwy wyłącznie za okazaniem aktualnej legitymacji i dowodu osobistego przez związkowca Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” w biurze klubu przy ul. Olsztyńskiej 123/127 od poniedziałku do piątku w godz. 8.00-15.00, tel.: 34 361-90-14. Każdemu członkowi przysługuje prawo zakupu wyłącznie jednego karnetu. Jednocześnie informujemy, że w trakcie całego sezonu posiadacze karnetów zyskują gratis wejście na niektóre zawody żużlowe (szczegóły w LINKU).

Od sierpnia 2014 1069736