Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" oferuje do wynajęcia dużą (mieszczącą ok. 80 osób) klimatyzowaną salę w okolicy Rynku Wieluńskiego na konferencje, seminaria, przyjęcia karnawałowe, komunijne i weselne itp.

aula 2015 12 31
Sala mieści ok. 80 osób przy przyjęciach okolicznościowych oraz dwukrotnie więcej przy konferencjach i odczytach. Spełnia ona wszelkie wymagania, dzięki którym istnieje możliwość profesjonalnego przygotowywania konferencji, wykładów szkoleniowych, przyjęć okolicznościowych. Dodatkowym atutem sali jest to, iż lokal posiada osobne wejście z dziedzińca, jak również wejście bezpośrednio z budynku. W sali zamontowane jest profesjonalne nagłośnienie oraz ekran do wyświetlania prezentacji multimedialnych. Sala posiada zaplecze kuchenne i szatnię. Do dyspozycji także zamknięty parking z monitoringiem, możliwość zamówienia kateringu.
Częstochowa, ul. Łódzka 8/12, tel. 607 19 33 49 lub 34 360 55 70. Dla członków Związku - atrakcyjne rabaty!