Związkowa legitymacja elektroniczna i program rabatowy Więcej informacji

2018 10 06 gs379W siedzibie Regionu przy ulicy Łódzkiej 8/12 jest już dostępne papierowe wydanie aktualnego numeru Gazety Solidarności.
Gazeta w wersji elektronicznej dostępna jest na stronie internetowej Regionu: kliknij tu. W przypadku problemu z pobraniem pliku prosimy o kontakt: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - prześlemy Gazetę bezpośrednio na Państwa skrzynkę pocztową. Wydanie papierowe Gazety Solidarności będzie dowiezione do tych organizacji związkowych, które złożyły już takie zapotrzebowanie.
Prosimy wszystkie organizacje związkowe, które jeszcze nie zadeklarowały liczby zamawianych egzemplarzy oraz sposobu odbioru/dowozu Gazety o wypełnienie i dostarczenie zamówienia do biura Regionu (osobiście, pocztą), przekazanie informacji mailem na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub telefonicznie: 34 360 55 70). Zamówienie: *.doc (plik), *.pdf (plik).Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)

legitymacje elektroniczne 190

lotos paliwa 460