2018 03 03 wybory w zf trw

W sobotę 3 marca na zebraniu sprawozdawczo-wyborczym spotkali się delegaci Organizacji Zakładowej NSZZ "Solidarność" w częstochowskich zakładach ZF TRW. Na funkcję przewodniczącego Komisji Zakładowej wybrano dotychczasowego przewodniczącego Stanisława Kołodziejczyka, łączącego to stanowisko z funkcją zastępcy przewodniczącego Zarządu Regionu w obecnej kadencji. Serdecznie gratulujemy!

Gościem zebrania był przewodniczący ZR Jacek Strączyński, który w swoim wystąpieniu podkreślił, iż dzięki skuteczności organizacji zakładowej "Solidarności" pracownicy ZF TRW otrzymali w tym roku największe w Częstochowie i regionie podwyżki. Organizacja Zakładowa NSZZ "Solidarność" w ZF TRW jest także największą w Regionie Częstochowskim, zrzesza obecnie ponad 900 członków.
W sprawnym przeprowadzeniu wyborów pomagali Dorota Kaczmarek (zastępczyni przewodniczącego ZR), Anna Kubielska i Jerzy Świeboda z Regionalnej Komisji Wyborczej.

Od sierpnia 2014 1069548