Wybory w Związku na kadencję 2018-2022 Więcej informacji

2018 04 21 gala bokserska

W sobotę 21 kwietnia będzie można powtórnie w Hali Sportowej Częstochowa zobaczyć jednego z najlepszych polskich pięściarzy w historii - Tomasza Adamka. W trakcie gali wystąpi również Damian Jonak, członek "Solidarności, który w październiku ub.r. był gościem spotkania Przewodniczących i barwnie opowiadał o swojej karierze. Tutaj można przeczytać artykuł w Przeglądzie Sportowym: link.

W ringu zobaczymy także m.in. Mateusza Masternaka, Adama Balskiego, i Ewę Brodnicką (walka w obronie tytułu mistrzyni świata WBO w kategorii super piórkowej) oraz częstochowianina Roberta Parzęczewskiego. Bilety (od 39 zł) można nabywać m.in. na platformie internetowe www.ebilet.pl. Przypominamy o możliwości dofinansowania zakupu biletów na wspólne integracyjne "wyjście" ze środków organizacji zakładowych.

urna wyborcza 200 plotno

2017 12 21 wlokniarz karnet wzor 2018

Więcej informacji: KLIKNIJ.

Forbet Włókniarz Częstochowa: KLIKNIJ.Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)