Związkowa legitymacja elektroniczna i program rabatowy Więcej informacji

2018 06 22 posiedzenie zr

Bezpośrednio po zakończeniu XXVI Walnego Zebrania Delegatów Regionu Częstochowskiego 22 czerwca 2018 r. odbyło się pierwsze posiedzenie Zarządu Regionu. Prezydium ZR będą tworzyć, podobnie jak w poprzedniej kadencji, wraz z przewodniczącym Jackiem Strączyńskim Dorota Kaczmarek (sekretarz) oraz Stanisław Kołodziejczyk (skarbnik).

Skład Zarządu Regionu na kadencję 2018-2022, wybrany na Walnym Zebraniu Delegatów Regionu: Andrzej Bala, Jan Bednarek, Jarosław Bernat, Krzysztof Chochliński, Łukasz Cieśla, Dariusz Drynda, Jacek Gawroński, Agnieszka Kaczmarek, Stanisław Kołodziejczyk, Artur Koperkiewicz, Katarzyna Korzeń, Ewa Kubicka, Marek Kubiczek, Jacek Maciński, Marek Noszczyk, Jacek Palacz, Wojciech Radziejewski, Małgorzata Skinder, Adrian Sojda, Jerzy Świeboda, Janusz Ziółkowski, Wojciech Złotorowicz i Jacek Strączyński jako przewodniczący ZR. Członkami ZR są również przewodniczący regionalnych sekcji branżowych i problemowych: Barbara Czekaj, Dorota Kaczmarek oraz Barbara Dudek i Marek Wachowski.

2018 06 22 zr i rkr

legitymacje elektroniczne 190