7 WRZEŚNIA 2019: Zapraszamy na Piknik Rodzinny "Solidarności" Więcej informacji

2019 07 02 piknik 2019 1d

Tegoroczny Piknik Rodzinny "Solidarności" odbędzie się w sobotę 7 września 2019 r. w godz. 15.00-22.00 na terenie Ośrodka Szkoleniowo-Rekreacyjnego Strzelnica w Kochcicach koło Lublińca. Zapraszamy! Strona internetowa Ośrodka: >>>>>.

Atrakcje na Festynie, m.in.: • Park Zabaw Yelonkowo • Park Dziki Zachód - Animacje dla dzieci i dorosłych • Malowanie buziek • Strefa Freestyle z boiskiem "Arena Street Soccer" plus Pokaz Freestyle • Football • Konkursy • Strzelanie z łuku • Symulator dachowania • Jazda motocyklem • Pokaz pomocy przedmedycznej •  Muzyka na żywo wykonaniu zespołu Marka Chądzyńskiego Classic. Darczyńcy ufundowali dla uczestników Pikniku liczne nagrody rzeczowe, a europoseł Jadwiga Wiśniewska - wyjazd dla dwóch osób do Brukseli. Piknik Rodzinny "Solidarności" tradycyjnie zakończy pokaz fajerwerków o godz. 21.30.
Karnet dla dzieci uprawnia do udziału we wszystkich atrakcjach i konkursach oraz otrzymania posiłków: • Nuggetsy • Frytki • Lody • Napój. Karnet dla osoby dorosłej: • Kiełbasa • Kaszanka • Bigos • Piwo lub napój do wyboru. Karnety (w cenie 30 zł dla dzieci, 35 zł - dla dorosłych) można będzie nabywać do 3 września 2019 r. wyłącznie za pośrednictwem organizacji zakładowych lub bezpośrednio w biurze Regionu przy ul. Łódzkiej 8/12 w Częstochowie, tel. 34 360 55 70 (nie będzie możliwości nabycia karnetów na Pikniku).
Dla niezmotoryzowanych posiadaczy karnetów Region zorganizuje transport autokarowy (prosimy o zgłoszenie potrzeby transportu przy zakupie karnetów). Wyjazd w dniu Pikniku o godz. 14.00 z parkingu przy ul. Focha (koło aptek) oraz z parkingu na Rynku Wieluńskim, przewidywany powrót po zakończeniu Pikniku około godz. 22.30.
Przypominamy o możliwości dofinansowania zakupu karnetów przez związkowe organizacje zakładowe.

porozumienie z pzu i pekao

Więcej informacji: KLIKNIJ.

2019 04 18 scout