2019 09 07 piknik rodzinny solidarnosci 1

Publikujemy galerie zdjęć z Pikniku Rodzinnego, zorganizowanego przez Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" który odbył się w sobotę 7 września 2019 r. w Kochcicach koło Lublińca. Dodaliśmy filmik z pokazu ogni sztucznych, tradycyjnie kończącego Piknik.

Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" serdecznie dziękuje Osobom, Firmom oraz Instytucjom, które wsparły organizację tegorocznego Festynu Rodzinnego "Solidarności".
Festyn - udany pod względem organizacyjnym, programowym i, mimo deszczowej pogody, frekwencyjnym - zgromadził kilkuset uczestników-członków NSZZ "Solidarność" z całego Regionu Częstochowskiego wraz z rodzinami. Ten sukces zawdzięczamy również szczodrobliwości naszych Przyjaciół.

2019 09 07 darczyncy 1

Dziękujemy serdecznie chórowi Gaude Mater za poruszający występ w nieco spartańskich warunkach, Wojewódzkiemu Ośrodkowi Ruchu Drogowego w Częstochowie za przygotowanie konkursu na temat wiedzy o ruchu drogowym oraz Wojewódzkiemu Ośrodkowi Ruchu Drogowego w Katowicach za udostępnienie samochodowego symulatora dachowania. Dziękujemy szczególnie serdecznie za współpracę promocyjną nadleśnictwom Lasów Państwowych: Nadleśnictwu Katowice, Nadleśnictwu Koniecpol, Nadleśnictwu Koszęcin i Nadleśnictwu Włodawa.

Od sierpnia 2014 1061075