BIURO REGIONU: Załatwiamy sprawy telefonicznie lub mailowo Więcej informacji

region czestochowski logo 2016 125 brPrezydium Zarządu Regionu informuje, iż w ślad za innymi instytucjami w trosce o wspólne bezpieczeństwo i zdrowie biuro Regionu od poniedziałku 16 marca 2020 r. do odwołania będzie obsługiwało wszystkie sprawy w zwykłych godzinach pracy wyłącznie telefonicznie – tel. 34 360 55 70 lub mailowo – Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Prawnicy Regionu informacji i porad będą udzielać w godzinach pracy Biura Prawnego wyłącznie telefonicznie - tel. 34 360 55 74.
Dziękujemy za zrozumienie i zastosowanie się do powyższej prośby, ponieważ odpowiedzialne zachowania mają pomóc chronić nas wszystkich przed groźbą infekcji i zachorowania.

images/2020/2020-05-05-porozumienie-z-prezydentem-duda-fot-marcin-zeglinski.jpg

Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)

Od sierpnia 2014 478331