Wybory w Związku na kadencję 2018-2022 Więcej informacji

region czestochowski logo 2016 150 brPrezydium Zarządu Regionu przypomina, iż wszystkie organizacje związkowe Regionu Częstochowskiego NSZZ "Solidarność" winny złożyć ankietę informacyjną odnoszącą się do danych organizacji na dzień 30 czerwca.
Ankietę należy wypełnić (wszystkie pola) oraz przesłać na adres mailowy: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub dostarczyć do biura Regionu. Ankiety były w drugiej połowie czerwca rozsyłane pocztą mailową, w wersji cyfrowej dostępne są na stronie internetowej Regionu w zakładce "Dokumenty do pobrania", w wersji papierowej druki ankietowe są również dostępne w biurze Regionu przy ul. Łódzkiej 8/12 w Częstochowie. Obowiązek składania ankiet wynika z uchwały Komisji Krajowej: link.

urna wyborcza 200 plotno

Więcej informacji: KLIKNIJ.

2017 12 21 wlokniarz karnet wzor 2018

Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)