2017 09 17 pielgrzymka ludzi pracy 6910

Przewodniczący Zarządu Regionu Częstochowskiego NSZZ "Solidarność" Jacek Strączyński składa serdeczne podziękowania Koleżankom i Kolegom z Regionu Częstochowskiego za pomoc pielgrzymom w punkcie informacyjnym, którą służyli: Magdalena Bernat, Teresa Borek, Barbara Dudek, Joanna Kołdon, Bogumiła Krawczyk, Ewa Kluczna, Teresa Koper, Marek Krawczyk, Zdzisława Miedzińska, Zofia Nabiałczyk, Grażyna Orlikowska, Grażyna Syguda, Grażyna Żurek i Danuta Żyła oraz członkom straży porządkowej, którą z kolei tworzyli: Jan Banik, Łukasz Cieśla, Krzysztof Garus, Andrzej Kaliszuk, Zdzisław Kaniewski, Marcin Miedziński, Sylwester Nowak, Jacek Palacz, Dariusz Praski, Jerzy Świeboda i Mirosław Wójcik. A także - za szczególny wkład w organizację Pielgrzymki Ludzi Pracy - Kolegom: koordynatorowi Jarosławowi Bernatowi i Zbigniewowi Bonarskiemu oraz Januszowi Jarkowi za opiekę nad rodziną ks. Jerzego Popiełuszki.

2017 09 17 pielgrzymka ludzi pracy 6783

Od sierpnia 2014 1069729