Związkowa legitymacja elektroniczna i program rabatowy Więcej informacji

2017 10 19 uroczystosci na zoliborzu

WARSZAWA. Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" tradycyjnie w dniu 19 października (czwartek) organizuje wyjazd na grób Księdza Jerzego na warszawskim Żoliborzu.
Zbiórka przy pomniku księdza Jerzego Popiełuszki w al. Sienkiewicza o godz. 9.00, Msza św. w kościele pw. św. Stanisława Kostki o godz. 18.00, przedtem o 16.30 koncert. Uczestnicy wyjazdu będą mieli okazję zwiedzenia Muzeum Więzienia Pawiak. Koszt wyjazdu - 40 zł (cena przejazdu, zaprowiantowanie we własnym zakresie). Zapisy w sekretariacie Regionu przy ul. Łódzkiej 8/12, tel. 34 360 55 70.
CZĘSTOCHOWA. Kapelan częstochowskiej "Solidarności" ks. Ryszard Umański oraz przewodniczący Zarządu Regionu Jacek Strączyński zapraszają na Mszę św. w rocznicę męczeńskiej śmierci patrona "Solidarności" ks. Jerzego Popiełuszki, która odbędzie się w dniu 22 października (niedziela) o godz. 10.30 w parafii pw. Najświętszej Maryi Panny Częstochowskiej przy ul. Michałowskiego 28A.

legitymacje elektroniczne 190

lotos paliwa 460