Wybory w Związku na kadencję 2018-2022 Więcej informacji

Pracownicy tych zakładów pracy i instytucji, w których nie działa NSZZ "Solidarność", osoby bezrobotne, emeryci i renciści, także mogą zapisać się do Związku.
Informacje można otrzymać telefonicznie pod numerem stacjonarnym 34 360 55 70 w sekretariacie biura Zarządu Regionu przy ul. Łódzkiej 8/12 (I piętro) w Częstochowie lub bezpośrednio w Organizacji Międzyzakładowej przy Regionie Częstochowskim lub Terenowej Organizacji Związkowej Powiatu Częstochowskiego.
Organizacja Międzyzakładowa przy Regionie Częstochowskim dyżuruje w biurze Regionu (pokój nr 10) w każdą środę w godz. 12.00-15.00. Przewodniczącym OM jest Jerzy Świeboda, sekretarzem - Elżbieta Fołtarz. Przewodnicząca Terenowej Organizacji Związkowej NSZZ "Solidarność" Powiatu Częstochowskiego Danuta Żyła pełni natomiast dyżury w biurze Regionu (także w pokoju nr 10) w każdy wtorek i piątek w godz. 13.00-15.00.

urna wyborcza 200 plotno

Więcej informacji: KLIKNIJ.

2017 12 21 wlokniarz karnet wzor 2018

Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)