2019 04 29 serca ma odwyku crop

Agencja Artystyczna Certus zaprasza na komediowy spektakl teatralny pt. "Nerwica natręctw". Specjalna promocja dla członków NSZZ "Solidarność": każdy bilet tańszy o 10 zł! Niedziela 27 października 2019 r., godz. 19.00. Rezerwacja biletów ze zniżką: Certus, ul. Dąbrowskiego 36/4, tel. 34 360 60 67 lub 502 34 10 55.

2019 06 28 porozumienie z pzu i pekao

Członkowie “Solidarności” mogą liczyć na 10 proc. zniżki na ubezpieczenia w PZU dzięki programowi Klub PZU Pomoc dla NSZZ “Solidarność”. Porozumienie w tej sprawie podpisali 28 czerwca 2019 r. Piotr Duda, przewodniczący Komisji Krajowej, Paweł Surówka, prezes PZU oraz Michał Krupiński, prezes Banku Pekao SA.

2019 05 22 dzien dziecka scout crop

Ośrodek Sportowo-Rekreacyjny "Scout" przy ul. Drogowców nr 12 w Częstochowie w niedzielę 2 czerwca 2019 r. od godz. 11.00 organizuje Otwarty Dzień Dziecka. Dla członków NSZZ "Solidarność" są do odebrania w sekretariacie Biura Zarządu Regionu bezpłatne bony o wartości 10 złotych do wykorzystania na menu grillowe podczas trwania imprezy.

porozumienie z pzu i pekao

Więcej informacji: KLIKNIJ.

2019 04 18 scout