7 WRZEŚNIA 2019: Zapraszamy na Piknik Rodzinny "Solidarności" Więcej informacji

2019 06 28 porozumienie z pzu i pekao

Członkowie “Solidarności” mogą liczyć na 10 proc. zniżki na ubezpieczenia w PZU dzięki programowi Klub PZU Pomoc dla NSZZ “Solidarność”. Porozumienie w tej sprawie podpisali 28 czerwca 2019 r. Piotr Duda, przewodniczący Komisji Krajowej, Paweł Surówka, prezes PZU oraz Michał Krupiński, prezes Banku Pekao SA.

2019 05 22 dzien dziecka scout crop

Ośrodek Sportowo-Rekreacyjny "Scout" przy ul. Drogowców nr 12 w Częstochowie w niedzielę 2 czerwca 2019 r. od godz. 11.00 organizuje Otwarty Dzień Dziecka. Dla członków NSZZ "Solidarność" są do odebrania w sekretariacie Biura Zarządu Regionu bezpłatne bony o wartości 10 złotych do wykorzystania na menu grillowe podczas trwania imprezy.

2019 04 29 serca ma odwyku crop

Agencja Artystyczna Certus zaprasza na komediowy spektakl teatralny pt. "Serca na odwyku". Specjalna promocja dla członków NSZZ "Solidarność": każdy bilet tańszy o 10 zł! Filharmonia Częstochowska, sobota 11 maja 2019 r., godz. 17.00. Rezerwacja promocyjnych biletów: 502 34 10 55.

porozumienie z pzu i pekao

Więcej informacji: KLIKNIJ.

2019 04 18 scout