Związkowa legitymacja elektroniczna i program rabatowy Więcej informacji

2018 12 05 karnet normalny

Niezmiernie miło nam poinformować, że Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" także w najbliższym sezonie będzie oficjalnym partnerem żużlowego klubu Włókniarz Częstochowa. Każdy z członków NSZZ "Solidarność" może już zakupić w specjalnej promocyjnej cenie karnet na mecze Włókniarza Częstochowa w sezonie 2019!

lotos paliwa 460Każdy członek NSZZ "Solidarność" posiadający elektroniczną legitymację związkową może otrzymać kartę rabatową uprawniającą do zniżek na paliwo oraz na inne wybrane produkty i usługi na blisko 500 stacjach własnych i stacjach partnerskich firmy Lotos.
29 sierpnia 2018 r. Piotr Duda, przewodniczący Komisji Krajowej NSZZ "Solidarność" i Wojciech Weiss, prezes spółki Lotos Paliwa podczas posiedzenia Komisji Krajowej podpisali umowę o współpracy.

tygodnik solidanosc prenumerata cyfrowa 2018

Od teraz roczna prenumerata cyfrowej wersji "Tygodnika Solidarność" dla członków Związku posiadających legitymację elektroniczną kosztuje zaledwie 31,99 zł. Względem wersji papierowej jest to oszczędność 145,00 zł rocznie. Polecamy nasze związkowe pismo i ten sposób dystrybucji!
"Tygodnik Solidarność" można zamówić indywidualnie lub poprzez organizację zakładową - takie zamówienie musi zgłosić przewodniczący organizacji. Więcej informacji: link.

2018 07 09 geovita oferta 2018

Spółka Geovita S.A. przygotowała dla członków NSZZ "Solidarność" specjalną ofertę w zakresie: • wypoczynku indywidualnego ze stałym rabatem w wysokości 9%, wczasów rodzinnych ze stałym rabatem w wysokości 9% dla członków rodziny, pobytów zdrowotnych, na które w zależności od zaleceń zdrowotnych rabat będzie ustalany indywidualnie.
W przypadku pobytów grupowych organizowanych przez Organizacje Związkowe Geovita deklaruje stały rabat na usługi rekreacyjno-szkoleniowe w wysokości 15%. Pełna oferta spółki Geovita: link. Uprawnionym do otrzymania rabatu jest członek danej Organizacji Związkowej, który złoży w wybranym Obiekcie oświadczenie potwierdzające członkostwo w Organizacji Związkowej oraz jego najbliższa rodzina (współmałżonek i dzieci do 18 roku życia).

lotos paliwa 460

Więcej informacji: KLIKNIJ.