2021 07 24 krasiejow

JuraPark Krasiejów postawił sobie za cel popularyzację wiedzy z zakresu paleontologii i robi to w sposób ciekawy, przyjazny, profesjonalny i przede wszystkim niepowtarzalny. Atrakcje JuraParku to m.in. ścieżka z dinozaurami, Tunel Czasu, Pawilon Paleontologiczny, Prehistoryczne Oceanarium, Park Rozrywki oraz multimedialne muzeum Park Nauki i Ewolucji Człowieka. Największe modele dinozaurów w Krasiejowie mają 60 metrów długości (amficelias) albo 18 metrów wysokości (brachiozaury).
Teraz dla członków NSZZ "Solidarność" 20% zniżki na bilety kompleksowe do Parku Nauki i Rozrywki w Krasiejowie.

2021 07 30 hyrny

W związku z dużym zainteresowaniem pobytami z wykorzystaniem bonu 200-złotowego dla związkowców DOMS zaprasza teraz również do Willi Hyrny w Bukownie Tatrzańskiej.

2021 07 19 legendia crop

Śląskie Wesołe Miasteczko LEGENDIA to atrakcja numer 1 na Śląsku i zarazem największy tematyczny park rozrywki w Polsce! Od blisko 60 lat zapewnia doskonałą zabawę gościom w każdym wieku. Na 26 hektarach, w pięknym otoczeniu zieleni i w sąsiedztwie klimatycznego jeziora, zlokalizowanych jest ponad 40 atrakcji, w tym dziecięcych, familijnych oraz ekstremalnych.
Teraz dla członków NSZZ "Solidarność" vouchery do LEGENDII w specjalnej niższej cenie: 45 zł.

2018 02 08 sebastian zdziechowiczTekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)