2021 05 21 prezentacja holiday spch

[Aktualizacja]: Wyjaśnienie firmy Holiday w sprawie voucherów: Pakiet 7 dni w domku lub w apartamencie był ofertą czasową, ważną do końca maja br. Aktualna oferta firmy obejmuje sprzedaż pakietów 6-dniowych (w tej samej cenie i na tych samych warunkach).
Prezydium Zarządu Regionu informuje, iż istnieje możliwość zakupu dla członków Związku voucherów na tygodniowe pobyty dla 4 lub 9 osób z 86-procentowym rabatem w sześciu nadbałtyckich ośrodkach wypoczynkowych firmy Holiday Park & Resort (na grafice).

Ceny voucherów: 7 dni w domku (9 osób) - 449 zł; 7 dni w apartamencie (4 osoby) - 349 zł. Uwaga: kwoty netto, trzeba doliczyć 23% podatku VAT. Vouchery można wykorzystać w ciągu 5 lat wyłacznie w następujących terminach: w kwietniu, od 4 maja do 31 maja, od 1 do 14 czerwca (z wyłączeniem Bożego Ciała), we wrześniu oraz od października do marca w Rowach i Pobierowie w apartamentach. Dodatkowe opłaty: opłata klimatyczna ok. 2 zł za os./dzień, media według zużycia (woda i prąd), jednorazowa opłata za sprzątanie 150 zł brutto, kaucja (100% zwrotna) - 750 zł. Obowiązuje zakaz handlu voucherami w internecie.
Oferta może zostać zrealizowana, jeśli zbierze się grupa osób, które zakupią co najmniej 30 voucherów. Rezerwacja zakupu voucherów dla członków Związku w biurze Regionu przy ul. Łódzkiej 8/12, tel. 34 360 55 70. Prezentacja oferty w pliku: LINK. Strona internetowa: LINK.

2018 02 08 sebastian zdziechowiczTekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)