Do 15 lipca złożenie obowiązkowej ankiety informacyjnej Więcej informacji

2018 07 09 geovita oferta 2018

Spółka Geovita S.A. przygotowała dla członków NSZZ "Solidarność" specjalną ofertę w zakresie: • wypoczynku indywidualnego ze stałym rabatem w wysokości 9%, wczasów rodzinnych ze stałym rabatem w wysokości 9% dla członków rodziny, pobytów zdrowotnych, na które w zależności od zaleceń zdrowotnych rabat będzie ustalany indywidualnie.
W przypadku pobytów grupowych organizowanych przez Organizacje Związkowe Geovita deklaruje stały rabat na usługi rekreacyjno-szkoleniowe w wysokości 15%. Pełna oferta spółki Geovita: link. Uprawnionym do otrzymania rabatu jest członek danej Organizacji Związkowej, który złoży w wybranym Obiekcie oświadczenie potwierdzające członkostwo w Organizacji Związkowej oraz jego najbliższa rodzina (współmałżonek i dzieci do 18 roku życia).

images/2020/2020-05-05-porozumienie-z-prezydentem-duda-fot-marcin-zeglinski.jpg

Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)