Do 15 lipca złożenie obowiązkowej ankiety informacyjnej Więcej informacji

lotos paliwa 460Każdy członek NSZZ "Solidarność" posiadający elektroniczną legitymację związkową może otrzymać kartę rabatową uprawniającą do zniżek na paliwo oraz na inne wybrane produkty i usługi na blisko 500 stacjach własnych i stacjach partnerskich firmy Lotos.
29 sierpnia 2018 r. Piotr Duda, przewodniczący Komisji Krajowej NSZZ "Solidarność" i Wojciech Weiss, prezes spółki Lotos Paliwa podczas posiedzenia Komisji Krajowej podpisali umowę o współpracy.

Użytkownicy związkowych kart LOTOS Biznes otrzymają rabaty - od kilku do kilkudziesięciu groszy - za każdy litr paliwa standardowego (Pb95, ON, LPG) lub paliwa premium LOTOS Dynamic (Pb98, ON), a także 10-proc. zniżkę na produkty z menu Cafe Punkt, zakup olejów i płynów do spryskiwaczy oraz 15-proc. zniżkę na usługi myjni. Wydanie i korzystanie z karty rabatowej jest całkowicie bezpłatne. Miesięczny limit na zakupy z rabatem wynosi 2 tys. zł. Użytkownik karty ma prawo udostępniać ją członkom rodziny.
Aby otrzymać kartę rabatową Lotos wystarczy złożyć odpowiedni wniosek wraz z wnioskiem o wyrobienie elektronicznej legitymacji związkowej. Wniosek o kartę rabatową oczywiście może złożyć również członek NSZZ "Solidarność", który już posiada elektroniczną legitymację związkową. Wnioski na legitymację oraz kartę rabatową LOTOS dostępne są w formie papierowej w biurze Regionu oraz w wersji elektronicznej na www.solidarnoscczestochowa.pl.

images/2020/2020-05-05-porozumienie-z-prezydentem-duda-fot-marcin-zeglinski.jpg

Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)