Wybory w Związku na kadencję 2018-2022 Więcej informacji

24 kwietnia w Ministerstwie Zdrowia rozpoczną się rozmowy Krajowego Sekretariatu Emerytów i Rencistów NSZZ "Solidarność" z Rządem RP.
Rozmowy będą dotyczyły i poprawy dostępności usług medycznych dla osób starszych: a) poprawy dostępności usług medycznych dla osób starszych w zakresie leczenia geriatrycznego, uzdrowiskowego i rehabilitacyjnego; b) wnioski wypływające z funkcjonowania programu Leki 75+. Uprzejmie proszę o zgłaszanie postulatów i wniosków Waszych środowisk pocztą elektroniczną (www.solidarnosc.org.pl/kseir; Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.).

Dariusz Kucharski, Przewodniczący Rady Krajowego
Sekretariatu Emerytów i Rencistów

urna wyborcza 200 plotno

2017 12 21 wlokniarz karnet wzor 2018