Wybory w Związku na kadencję 2018-2022 Więcej informacji

Zarząd Regionu na kadencję 2014-2018, wybrany na Walnym Zebraniu Delegatów 6 czerwca, tworzą: przewodniczący Jacek Strączyński (ISD Huta Częstochowa) oraz - w kolejności alfabetycznej: Jarosław Bernat (ISD Huta Częstochowa), Krzysztof Chochliński (Zakład Gospodarki Mieszkaniowej TBS Częstochowa), Barbara Czekaj (przewodnicząca Regionalnej Sekcji Ochrony Zdrowia), Dariusz Drynda (TurboCare Lubliniec), Bartłomiej Fil (Stacja Pogotowia Ratunkowego Częstochowa), Elżbieta Fołtarz (MKZ przy Regionie), Jacek Gawroński (MPK Częstochowa), Paweł Gwoździk (przewodniczący Regionalnej Sekcji Kultury), Dorota Kaczmarek (przewodnicząca Regionalnej Sekcji Ochrony i Wychowania), Stanisław Kołodziejczyk (TRW Polska Częstochowa), Marek Kubiczek (TRW Polska Częstochowa), Elżbieta Lipska (Urząd Miasta Częstochowy), Zbigniew Muszyński (ISD Huta Częstochowa), Jacek Palacz (Tauron Kraków Oddział Częstochowa), Elżbieta Podgórska (PKP Polskie Linii Kolejowe Zakład Linii Kolejowych w Częstochowie), Zbigniew Popielski (Nadleśnictwo Koszęcin), Dariusz Praski (MPK Częstochowa), Janusz Romaniuk (Terenowa Organizacja Związkowa Powiatu Myszkowskiego), Adrian Sojda (TRW Polska Częstochowa), Elżbieta Ujma (Miejski Szpital Zespolony w Częstochowie), Mirosław Wójcik (Elsen Częstochowa).

Prezydium Zarządu Regionu tworzą:  przewodniczący Jacek Strączyński, zastępca przewodniczącego i skarbnik - Dorota Kaczmarek,  zastępca przewodniczącego i sekretarz - Stanisław Kołodziejczyk.

urna wyborcza 200 plotno

Więcej informacji: KLIKNIJ.

2017 12 21 wlokniarz karnet wzor 2018

Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)