Wybory w Związku na kadencję 2018-2022 Więcej informacji

2018 04 19 spotkanie przewodniczacych

swiety florian 100x188Zarząd Regionu Częstochowskiego NSZZ "Solidarność", Zarząd i Związki Zawodowe ISD Huty Częstochowa mają zaszczyt zaprosić na coroczną uroczystą Mszę Świętą w dniu 4 maja (piątek) o godzinie 10.00 na terenie Stalowni Huty Częstochowa w intencji Ojczyzny, Ludzi Pracy oraz Osób Bezrobotnych.
Mszę odprawi i homilię wygłosi Jego Ekscelencja Arcybiskup Metropolita Częstochowski dr Wacław Depo.

Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 30 kwietnia-4 maja z powodu urlopu prawników oraz dni wolnych od pracy. Przepraszamy za ewentualne niedogodności.

2018 04 21 gala bokserska

[Aktualizacja]: Damian Jonak (na plakacie pierwszy z lewej) jednogłośną decyzją sędziów (80:70, 80:70, 80:70) pokonał Marcosa Jesusa Cornejo. Serdecznie gratulujemy!
Skróty walk gali Polsat Boxing Night w Hali Sportowej Częstochowa: link.

2018 04 17 gs373 374W siedzibie Regionu przy ulicy Łódzkiej 8/12 jest już dostępne papierowe wydanie aktualnego numeru Gazety Solidarności.
Gazeta w wersji elektronicznej dostępna jest na stronie internetowej Regionu: kliknij tu. W przypadku problemu z pobraniem pliku prosimy o kontakt: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. - prześlemy Gazetę bezpośrednio na Państwa skrzynkę pocztową. Wydanie papierowe Gazety Solidarności będzie dowiezione do tych organizacji związkowych, które złożyły już takie zapotrzebowanie.
Prosimy wszystkie organizacje związkowe, które jeszcze nie zadeklarowały liczby zamawianych egzemplarzy oraz sposobu odbioru/dowozu Gazety o wypełnienie i dostarczenie zamówienia do biura Regionu (osobiście, pocztą), przekazanie informacji mailem na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub telefonicznie: 34 360 55 70). Zamówienie: *.doc (plik), *.pdf (plik).Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)

urna wyborcza 200 plotno

2017 12 21 wlokniarz karnet wzor 2018

Więcej informacji: KLIKNIJ.