7 WRZEŚNIA 2019: Zapraszamy na Piknik Rodzinny "Solidarności" Więcej informacji

solidarnosc logo oficjalne 400Msza św. z okazji rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych oraz powstania NSZZ "Solidarność" odbędzie się jak co roku w Kaplicy Cudownego Obrazu na Jasnej Górze w sobotę 31 sierpnia o godz. 15.30.
Przewodniczący Zarządu Regionu Jacek Strączyński i kapelan Regionu Częstochowskiego ks. Ryszard Umański zapraszają na uroczystości członków oraz sympatyków "Solidarności" wraz z pocztami sztandarowymi i flagami "Solidarności" oraz w barwach narodowych.

region czestochowski logo 2016 150 brPrezydium Regionu Częstochowskiego NSZZ "Solidarność" informuje, iż  powodu urlopu prawnika w dniach 5-21 sierpnia 2019 r. Biuro Prawne będzie nieczynne. Przepraszamy za ewentualne niedogodności.

szachy s1W niedzielę 1 września 2019 r. w siedzibie częstochowskiej "Solidarności" przy ul. Łódzkiej 8/12 odbędzie się kolejny (już dwudziesty piąty!) Turniej Szachowy o Puchar Przewodniczącego Zarządu Regionu NSZZ "Solidarność", rozgrywany corocznie z okazji rocznicy podpisania Porozumień Sierpniowych.
Zapisy: Chessarbiter, info: Wiesław Goliszek - tel. 506 575 255. Początek zawodów o godz. 10.00. Wszystkich miłośników królewskiej gry serdecznie zapraszamy!

porozumienie z pzu i pekao

Więcej informacji: KLIKNIJ.

2019 04 18 scout