Stanowisko:
Telefon:
Faks:
Dodatkowe informacje:

W poniedziałek 11 września Biuro Prawne Regionu będzie czynne wgodz. 9.00-11.00, natomiast w środę 13 września w godz. 8.00-12.00 oraz 13.00-16.00. Przepraszamy za niedogodności.Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.W czwartek 19 stycznia
W czwartek 19 stycznia związkowy prawnik wyjątkowo przyjmuje tylko w godzinach 14.00-16.00. Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W następny czwartek biuro prawne czynne będzie jak zwykle, w godz. 14.00-18.00.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)

Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.W poniedziałek 11 września Biuro Prawne Regionu będzie czynne wgodz. 9.00-11.00, natomiast w środę 13 września w godz. 8.00-12.00 oraz 13.00-16.00. Przepraszamy za niedogodności.Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.Region Częstochowski NSZZ "Solidarność" informuje, iż z powodu urlopu prawników związkowe Biuro Prawne nie będzie czynne w dniach 26 czerwca, 29 czerwca-5 lipca, 7 i 10 lipca, 6 lipca nie odbędzie się także dyżur prawnika w Lublińcu. Innymi słowy, mecenas Bożena Kotarska przebywa na urlopie w dniach 26 czerwca-12 lipca, a mecenas Mariusz Bątkiewicz w dniach 29 czerwca-5 lipca.
Przepraszamy za ewentualne niedogodności. W przypadku wątpliwości prosimy o kontakt z biurem Regionu - tel.: 34 360 55 70.W poniedziałek 11 września Biuro Prawne Regionu będzie czynne wgodz. 9.00-11.00, natomiast w środę 13 września w godz. 8.00-12.00 oraz 13.00-16.00. Przepraszamy za niedogodności.W poniedziałek 11 września Biuro Prawne Regionu będzie czynne wgodz. 9.00-11.00, natomiast w środę 13 września w godz. 8.00-12.00 oraz 13.00-16.00. Przepraszamy za niedogodności.
Godziny pracy Biura Prawnego:

Poniedziałek 9.00-12.00
Wtorek 8.00-12.00
Środa 8.00-16.00
Czwartek 14.00-18.00
Piątek 9.00-12.00

Lubliniec
W każdy pierwszy i trzeci czwartek miesiąca prawnik z Regionu przyjmuje związkowców w lublinieckim biurze NSZZ "Solidarność" przy ul. Piłsudskiego 9 lok. 7.
Dyżury prawnika odbywają się w godzinach 14.00-16.00.

W miarę możliwości wizyty prosimy potwierdzać telefonicznie
(tel. 34 360 55 70).