2022 02 10 hpr

Firma Holiday Park & Resort oferuje możliwość zakupu voucherów (kodów rabatowych) na 7-dniowe pobyty w sześciu nadmorskich rodzinnych ośrodkach Holiday Park & Resort oraz górskim resorcie Uzdrowisko Cieplice Zdrój z rabatem 70%. Kontakt: przedstawiciel HP&R - p. Marcin, tel. 538 552 049 oraz organizatorka związkowa Regionu Częstochowskiego kol. Anna Tuchołka - tel. 607 19 32 44.

2022 05 05 multisport

Organizatorka związkowa Regionu Częstochowskiego Anna Tuchołka przygotowała dla związkowców we współpracy z firmą MultiSport ofertę korzystania z obiektów sportowych i rekreacyjnych. Obiekty dla całej Polski można sprawdzić w wyszukiwarce: www.obiektymultisport.pl - należy wybrać typ karty oraz miasto.

lotos paliwa 460

[Aktualizacja]: Każdy członek NSZZ "Solidarność" posiadający elektroniczną legitymację związkową może otrzymać kartę rabatową uprawniającą do zniżek na paliwo oraz na inne wybrane produkty i usługi na blisko 500 stacjach własnych oraz stacjach partnerskich firmy Lotos.
Zgodnie z ofertą przygotowaną dla członków Związku karta rabatowa Lotos uprawnia do zniżek w wysokości od 7 do 20 groszy za litr paliwa w zależności od jego rodzaju. Dodatkowo posiadacz karty rabatowej otrzyma 10-procentową zniżkę na oleje i płyny do spryskiwaczy oraz 15-procentową zniżkę na korzystanie z myjni samochodowej.