Wybory w Związku na kadencję 2018-2022 Więcej informacji

2017 11 24 wybory w dom polska

Związkowcy z częstochowskiej firmy Dom Polska Sp. z o.o. przy ul. Krótkiej (dawniej Metalplast) jako pierwsi w Regionie przeprowadzili wybory na kadencję 2018-2022.
24 listopada na funkcję przewodniczącego Komisji Zakładowej wybrano ponownie Jana Bednarka (w "Solidarności" od 1981 r., w firmie od 24 lat - na zdjęciach w galerii, z kartką). Wybrano również pięcioro pozostałych członków KZ, pięcioosobową Komisję Rewizyjną oraz elektorów uprawnionych do wyboru delegata/delegatów na Walne Zebranie Delegatów Regionu. Serdecznie gratulujemy!
W sprawnym przeprowadzeniu wyborów, które odbyły się w zakładowej stołówce pomagali Stanisław Kołodziejczyk oraz Anna Kubielska z Regionalnej Komisji Wyborczej.

urna wyborcza 200 plotno

2017 12 21 wlokniarz karnet wzor 2018

Więcej informacji: KLIKNIJ.

Forbet Włókniarz Częstochowa: KLIKNIJ.Więcej informacji: KLIKNIJ.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)