Związkowa legitymacja elektroniczna i program rabatowy Więcej informacji

2018 09 21 pikieta pod jysk 1

21 września 2018 r. przed Centrum Dystrybucyjnym Jysk w Radomsku odbyła się pikieta w obronie zwolnionego z pracy przewodniczącego Komisji Zakładowej NSZZ "Solidarność" w Jysk Tomasza Jamrozika z udziałem delegacji Regionu Częstochowskiego z przewodniczącym Zarządu Regionu Jackiem Strączyńskim.

Przed siedzibą firmy Jysk pojawiło się około 800 związkowców. Podczas pikiety głos zabrali przewodniczący Zarządu Regionu Ziemi Łódzkiej Waldemar Krenc oraz przedstawiciele przybyłych na pikietę Regionów NSZZ "Solidarność", m.in. Jacek Strączyński (na zdjęciu) oraz przewodniczący Sekretariatu Krajowego Handlu, Banków i Ubezpieczeń NSZZ "Solidarność" Alfred Bujara. Więcej informacji o zwolnieniu związkowca: link.Tekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)

Poniżej galeria zdjęć Marka Krawczyka, członka Organizacji Międzyzakładowej przy Regionie Częstochowskim.

legitymacje elektroniczne 190

lotos paliwa 460