BIURO REGIONU: Załatwiamy sprawy telefonicznie lub mailowo Więcej informacji

region czestochowski logo 2016 150 brZe względu na pogarszającą się sytuację epidemiologiczną w kraju oraz Częstochowie i regionie, w trosce o wspólne bezpieczeństwo oraz zdrowie, Prezydium Zarządu Regionu wprowadza od poniedziałku 19 października 2020 r. do odwołania następujące zasady funkcjonowania Biura:
• Biuro Regionu (w tym Biuro Prawne*) obsługuje w zwykłych godzinach pracy wszystkie sprawy wyłącznie telefonicznie: tel. 34 360 55 70 (Biuro Regionu), tel. 34 360 55 74 (Biuro Prawne) lub mailowo: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Kontakt osobisty jest możliwy w koniecznych przypadkach po wcześniejszym umówieniu, z zachowaniem reżimu sanitarnego (dezynfekcja rąk, używanie maseczek ochronnych)
• Zawieszone zostaje organizowanie spotkań w pomieszczeniach Biura poza tymi, na które wyrazi zgodę Prezydium ZR.

Dziękujemy za zrozumienie i zastosowanie się do powyższych próśb, gdyż odpowiednie zachowania mają pomóc chronić nas wszystkich przed groźbą infekcji i zachorowania, a także kwarantanny. Podobne zasady działania stosuje od wielu miesięcy administracja państwowa i samorządowa, a od początku obecnej wzmożonej fali zakażeń także biura Komisji Krajowej i poszczególnych Regionów. Dotychczasowe zasady działania Biura przywrócone zostaną jak to tylko będzie możliwe, po poprawie sytuacji epidemiologicznej.
* Za wyjątkiem środy 21 października, gdy Biuro Prawne będzie wyjątkowo czynne tylko w godz. 14.00-16.00.