region czestochowski logo 2016 150 brPrezydium Zarządu Regionu przypomina, że ze względu na złą sytuację epidemiologiczną w kraju oraz Częstochowie i regionie oraz liczne obowiązujące zakazy i obostrzenia, w trosce o wspólne bezpieczeństwo i zdrowie, Biuro Regionu do odwołania funkcjonuje w następujący sposób:
• Biuro Regionu (w tym Biuro Prawne) obsługuje w zwykłych godzinach pracy wszystkie sprawy wyłącznie telefonicznie: tel. 34 360 55 70 (Biuro Regionu), tel. 34 360 55 74 (Biuro Prawne) lub mailowo: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. Kontakt osobisty jest możliwy w niezbędnych przypadkach po wcześniejszym umówieniu, z zachowaniem reżimu sanitarnego (dezynfekcja rąk, używanie maseczek ochronnych oraz mierzenie temperatury)
• Zawieszone zostaje organizowanie spotkań i zebrań w pomieszczeniach Biura poza tymi, na które zostanie wyrażona zgoda przez Prezydium ZR.
Dziękujemy za zrozumienie i zastosowanie się do powyższych zasad, gdyż mają one pomóc chronić nas wszystkich przed groźbą infekcji i zachorowania, a także kwarantanny. Podobne zasady działania stosuje od wielu miesięcy administracja państwowa i samorządowa, a także biura Komisji Krajowej i poszczególnych Regionów. Dotychczasowe zasady działania Biura przywrócone zostaną, jak to tylko będzie możliwe, po poprawie sytuacji epidemiologicznej.

2018 02 08 sebastian zdziechowiczTekst pochodzi ze witryny internetowej Regionu Częstochowskiego NSZZ „Solidarność” (www.solidarnoscczestochowa.pl)