wlokniarz 460

Miło nam poinformować, że Region Częstochowski po raz kolejny w nadchodzącym sezonie będzie oficjalnym partnerem żużlowego klubu Eltrox Włókniarz Częstochowa. Każdy z członków NSZZ "Solidarność" może zakupić w specjalnej promocyjnej cenie karnet na mecze Włókniarza w sezonie 2022!

Karnet normalny - w specjalnej cenie 240 zł (cena regularna wynosi 270 zł) - można kupić za okazaniem elektronicznej legitymacji członkowskiej oraz dowodu osobistego wyłącznie w siedzibie klubu przy ul. Olsztyńskiej 123/127 (tel. 34 361 90 14) w dniach od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-15.00. Każdemu członkowi Związku przysługuje prawo zakupu tylko jednego karnetu, niepodlegającego zwrotowi. Wzorem dwóch poprzednich sezonów w przypadku wdrożenia obostrzeń sanitarnych, dotyczących frekwencji na stadionach, w pierwszej kolejności pulę dostępnych miejsc zajmować będą posiadacze karnetów.
Karnet na sezon 2022 uprawnia do wstępu na 7 meczów rundy zasadniczej, 7 meczów Ekstraligi U-24, zawody eliminacyjne DMPJ, zawody w klasie 250cc, wszystkie zawody w klasie 85-125cc rozgrywane na minitorze przy ul. Brzegowej (w sumie około 20 imprez w sezonie). Uwaga: karnet nie obowiązuje na fazę play-off. Więcej informacji: wlokniarz.com.
Umowę o partnerstwie z klubem podpisali przewodniczący Zarządu Regionu Jacek Strączyński i jego zastępca Stanisław Kołodziejczyk oraz prezes Eltrox Włókniarz Częstochowa Michał Świącik.